Profiel

 

R. Hogeling Projectmanagement BV neemt uw zorgen uit handen omtrent alle facetten van uw project. Of het nu gaat om een bouwproject, advisering of sales; U kunt uzelf blijven focussen op uw core business.

 

Niet alleen tijdens de voorbereiding, de bouw en de afronding van uw project kunnen wij van dienst zijn. Ook de exploitatie nemen wij desgewenst volledig van u over.

Middels ervaringen in de zakelijke dienstverlening op het gebied van reizen, de marketing van vliegverbindingen en projectmanagement in de commerciŽle vastgoedontwikkeling met een focus op ICT en datacenters, is de veelzijdigheid van onze onderneming gegarandeerd.

Voor adviestrajecten en het projectmanagement bij het outsourcen van datacenter omgevingen heeft onze organisatie ruime ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. Voordeel voor de klant is een onafhankelijk en betrouwbaar advies, wat eventueel gevolgd kan worden door het projectmanagement bij de outsourcing van uw serveromgeving naar een extern datacenter, waarbij wij alle zorgen volledig uit handen nemen.
 

Onze projectmanagers zijn breed georiŽnteerd en kunnen op allerlei terreinen adviseren.